zondag 20 oktober 2013

Foodz: Flakkeese appeltaart

Twee dingen die perfect samen vielen: een tip voor een goed recept voor appeltaart en een gigantische oogst aan appels van de twee appelbomen in de tuin van mijn schoonouders. Dus maakte ik deze week Flakkeese appeltaart. En lekker dattie is. Ik deed alleen wel het recept in 2en, anders hadden we wel heel erg veel appeltaart.
Two things that coincided perfectly: a suggestion for a good apple pie recipe and a giant apple harvest from the two apple trees in my in-laws garden. So, this week I made Flakkeese apple pie. And it's gooood. I only used half of all the contents, otherwise we'd have a whole lot of pie. 


De taart heeft een heerlijke bodem met havermout, die daardoor een fijne bite heeft, maar ook best wel vult. Ik denk dat de bodem ook best lekker is als je er gewoon koekjes van zou bakken. :)
This pie has a delicious dough with oatmeal, which gives it a nice bite, but also makes it heavy on the stomach. I think the dough will be good on it's own, if you bake cookies from it. 


Ps. denken jullie aan de Pink Ribbon Give Away?

1 opmerking: