zondag 15 april 2012

A kings lunch

Donderdag was Lief jarig. Bij een verjaardag hoort lekker eten. En bij lekker eten horen restjes. Hoewel ik er redelijk goed in ben om precies op maat te koken, hadden we donderdag toch best wel heel veel te veel over. Van die restjes maakte ik dit:
Thursday was Liefs birthday. With a birthday, there should be good food. And with good food there are scraps. Though I have been quite good in not making too much, we really had a lot of scraps from thursday. From some of those scraps I made this:


Een heerlijke ensalata caprese met courgette muffins.
De muffins komen uit het boekje 500 cupcakes van Fergal Connolly en Judith Fertigdat ik een beetje aanpaste door zachte geitenkaas te gebruiken in plaats van feta en er wat verse basilicum aan toe te voegen.
A lovely ensalata caprese with zucchini muffins.
I got the recepe for the muffins from the book
500 cupcakes by Fergal Connolly and Judith Fertig, that I adapted by using goatcheese instead of feta and adding some fresh basil. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen